Tirol, barátok és Willie!

Kedves Olvasóink!

Úton Tirol felé

Íme hát az utazásunk folytatása. Mi, ha csinálunk valamit, akkor azt teljes erőbedobással, így aztán mit nekünk a sokszáz kilométer, gondoltuk, miért ne tennénk hozzá még jópárat. Így történt, hogy a szépséges toszkán vidéket elhagyva nem haza indultunk, hanem bizony északra. Már az út maga csoda volt a szépséges Olszországon át gyönyörködhettünk a Dolomitokban, majd Tirolban az Alpok csúcsaiban. Tirolt megismerni régi vágyunk – eddig csak átutazóban jártunk arra, mikor Svájcba mentünk. Időnk most sem volt sok, de így is nagyon vidám és tartalmas időt töltöttünk ezen a csodaszép vidéken.

Aki követ minket, talán tudja, hogy a követőink körében is kedvelt, szépséges cicáiról híres Wildheart Tiger tenyésztbe költözött tavaly ősszel Willie cicánk, mint tenyészkandúr.

Baby Willie

Willie mindig is különleges helyet foglalt el a szívünkben, egyrészt sokáig is volt nálunk, másrészt annyira csintalan dolgai voltak és olyan érdekes elképzelései a világról, hogy arról könyvet lehetne írni. Willie-t nagyon gyorsan kiválasztották leendő gazdái, még csak négy napos volt. Így aztán volt időnk a leendő gazdikkal ismerkedni, értekezni – és… mesélni Willie rémtetteiről. 😀

Ez sem rettentette el őket, mondván lesz ott ebben egy-két társa. Nos, azért meg kell jegyeznünk, Willie mindenkin túltett, és viszonylag gyorsan szemet vetett a mozgó sushi-ra a kerti tóban, frankón ki is horgászva őket. Nos … Mi szóltunk! 😀 Ettől függetlenül Willie az előkelő Prince of Tirol címmel büszkélkedik és már több szépséges alom apukája. Nagyon büszkék vagyunk rá, hihetetlen gondossággal veszi körül kisebb-nagyobb csemetéit és asszonyait. 🙂

Találkozás Willie-vel

Ezek után Bennetek sem kérdés, hogy meg kellett látogatnunk Willie-t és kedves tenyésztő barátainkat. Ezúttal a közlekedés nem volt a barátunk, nagyon sokat álltuk a dugóban, így később értünk Tirolba. Fantasztikus volt újra találkozni, látni Willie-t, megölelni, megnézni egy igazi cicaparadicsomot és összeismerkedni az eddig csak fényképről ismert cicákkal.

Willie kiscicái lenyűgöztek minket, és a barátainkkal is nagyon jót beszélgettünk. Meghívtak minket egy finom vacsorára is. A környezet pazar, körben hatalmas hegyek és havasi legelők – nekünk, hegyimádóknak igazi paradicsom. Köszönjük Claudiának és Alfons-nak ezt a szép napot!
Másnap indulni kellett – hiszen várt itthon minket némi meglepetés! De erről legközelebb…

Vidám-szép őszváró napokat,
Virág

Claudia, Alfons és Willie a kezemben

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük