Kiscicák

Kedves Leendő Nordic Verden Norvég Erdei Macska Tulajdonos!

Mielőtt elmerülnél a kis apró norvég erdeik nézegetésében, kérlek olvasd el közleményünket:

Jelenleg egy alom norvég erdei kiscica van a Nordic Verdenben. A cicák státusza alapvetően háromféle lehet: szabad, opcionális (megfigyelés alatt) és foglalt. A gazdik választását a 8-9. hét előtt nem szoktuk elkezdeni, így általában szabad jelzéssel kerülnek fel a kicsik mindig erre az oldalra.

Mivel az utóbbi időszakban nagyon sok megkeresést kaptunk a kis norvég erdeikkel kapcsolatban, és a cicákra várólista van, többen nehezményezték, hogy akkor miért szabad itt a cicák státusza, ha ebben az adott időpillanatban nem elérhetőek új jelentkezők számára. Jogos, így amíg csak a várólistára való jelentkezés elérhető nálunk, magyarul valamennyit várnod kell, hogy egy Nordic Verden kiscica büszke gazdája lehess, a jelenlegi alomok státuszát opcionálisra, azaz megfigyelés allatt lévőre, vagy foglaltra változtatjuk. (2022.03.11.)

2022. február 17-én Viva és Trygg párosításából 4 gyönyörű kis csöppség, 1 kislány és 3 fiú született.
Facebook oldalunkon is meg tudod nézni a kicsiket, de lentebb a cicák fotóira kattintva a saját galériájukban is böngészhetsz a fotóik között.

Alom neve: His Dark Materials

Ez egy igazi szerelem alom, mert még nem terveztük, hogy Trygg a legfiatalabb kandúr cicánk apuka legyen. A boldogság azonban hatalmas, mert gyönyörű, nyugodt és technikailag is fantasztikus kis amber norvég erdeik érkeztek a Nordic Verdenbe.

Születési idő: 2022.02.17.
Szülők szűrései: GSD-IV N/N, PKD neg., PK def: N/N, HCM/CIN normal
Pedigree: PawPeds

HU*Nordic Verden Lyra Belaqua

Amber tabby
NFO nt 22, nőstény/female
Status: opcionális (megfigyelés alatt)

HU*Nordic Verden Lee Scoresby

Amber tabby
NFO nt 22, kandúr/male
Status: opcionális (megfigyelés alatt)

HU*Nordic Verden Will Parry

Amber tabby
NFO nt 22, kandúr/male
Status: opcionális (megfigyelés alatt)

HU*Nordic Verden Iorek Byrnison

Amber tabby
NFO nt 22, kandúr/male
Status: opcionális (megfigyelés alatt)

 

Információk

Ha cicát szeretnél előjegyezni, vagy bármilyen kérdésed lenne a cicák vásárlásával, tartásával kapcsolatban, szívesen fogadjuk jelentkezésedet bármelyik elérhetőségünkön: Cziráki Katalin Virág ; info@nordicverden.hu ; +36 30 577 1731

Ha szeretnéd megnézni a Nordic Verden cicákat élőben, erre is van lehetőség, keress minket és egyeztetünk időpontot.

Ha esetleg nem találtad meg nálunk kedvenc cicádat, keresd fel tenyésztő barátainkat, hátha náluk is van alom: New Moon*PL | Tsavo*ES | HR* Svantevid | My Denebola’s | Frozen Lands | Thuraya’s