Tádámm – tenyészetünk új tagja: HU*Nordic Verden Joanna Anderson

Kedves Olvasóink!

Joanna – 15 hetes

Büszkén adjuk hírül,hogy norvég erdei macska tenyészetünk bővül, mégpedig Joannával, aki a legváltozatosabb becenevekre hallgat már most, úgy mint: Joy, Joey, Johi és társaik. 😀
(Istenem, el nem hiszem, hogy újra van egy J-vel, azaz kiejtve a szuper Dzsével kezdődő nevű cicánk Jenny és Jaime mellett, mint egy amcsi szappanopera – eskü nem direkt volt. :D)

Joanna saját tenyésztésű cicánk – a szintén saját tenyésztésű Rosita és Jaime, a hatalmas vörös Lengyelországból hozott kandúrunk cicája, akire már most nagyon büszkék vagyunk. Minden kvalitása megvan ahhoz, hogy szuper tenyészcica váljék belőle. Nagyon vágytunk erre a színre (fekete tortie) és bár nem tudjátok, de Ti is, akik vörös kicsire vártok nálunk, Joanna fogja valóra váltani az álmaitokat. Hogy kivel azt még nem tudjuk, ugyanis jelenleg nincs megfelelő kandúr hozzá a tenyészetünkben, de már most – még a közzététel előtt – remek felajánlásokat kaptunk külső (külföldi) pároztatásokra igencsak szuper kandúrokkal. Izgatottan várjuk Joanna fejlődését, amiről egy csak róla szóró blog sorozatban fogunk Benneteket tájékoztatni, így ti is láthatjátok majd, hogyan válik egy kiscica tenyészcicává, mi kell hozzá, hogy fejlődik, mi történik vele ezen az úton.

Reméljük velünk örültök, hogy az Igazából szerelem alom bájos kis sztárja (na jó, valójában inkább hasonlít vadmacskára ezekkel a színekkel és nézéssel) a mindennapjaink része marad – mi határtalanul boldogok vagyunk.

Vidám napot!

Virág

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük