Szuper hírek!!!! Kölyköket várunk!!! :)

Kedves Olvasóink!

Jaime, az újdonsült Apuka <3

Örömmel osztjuk meg Veletek a mi örömünket! Július végén, augusztus elején kölyköket várunk! Már nem is kell olyan sokat aludni, hogy megláthassuk Jaime és Jenny első babáit.
Azért is izgalmas a dolog, mert Jaime, a nagy vörös óriás és Jenny, a saját tenyésztésű kis hercegnőnk első alkalommal lesznek szülők.
Kicsit a szülőkről. Jaime-t Lengyelországból hoztuk. Mi főleg vadas színekkel foglalkozunk, de sokan szerettek volna vörös és tortie kiscicákat tőlünk, így beadtuk a derekunkat. És jól tettük. Jaime, amellett, hogy kvalitásaiban fantasztikus – hatalmas termet, fantasztikus fejforma, erős áll, jó állású fülek – temperamentumban is verhetetlen. Nagyon kedves, játékos, igazi nagy mackó, aki mindenkit szeret. Mint tudjuk, a viselkedés inkább apai vonalon öröklődik, így ez nagyon fontos. Kíváncsian várjuk, lesz-e vörös a picik között. 🙂

Szépséges Jenny – még tél végén <3

Jenny cicánk egy igazi hercegkisasszony, a szépre sminkelt szemével, a bájos arcával – azért abban a tekintetben ott a norvég erdeik vadsága amit imádunk Benne. Szintén fantasztikus fejformával rendelkezik, és nagyon jó minőségű bundával. Nagyon kedves természetű cica, imád az ölembe ugrani, dorombol, bújik.
Így aztán a világ legaranyosabb és legcukibb kisnorvégjait várjuk Tőlük!! Visszaszámlálás indul!!! Drukkoljatok!

Jó, hogy itt vagytok! Vidám napokat Nektek!

Virág

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük