Bemutatkozunk – a Nordic Verden csapat

Kedves Olvasóink!

A minap, egyik éjjel döbbentem rá (igen, éjjel, alvás helyett kiválóan lehet gondolkodni 🙂 ), hogy mi még sosem mutatkoztunk be igazán ezen a felületen. Nem jó ez így, hiszen minden valamire való kapcsolat egy bemutatkozással kezdődik, nem igaz? Persze sokan ismertek minket, személyesen is találkoztunk sokatokkal, nálunk, kiállításon, másutt… míg másoknak nem sok kép van a fejükben rólunk, mégkevesebb gondolat vagy élmény. Legyen ez másként!

A Nordic Verden csapat háromnegyede 🙂

Márcsak azért sem maradhat ez így, mivel a Nordic Verden tenyészet nagyon fontosnak tartja a személyes kommunikációt, azt, hogy nem egy arctalan név, egy arctalan logó vagyunk a kedvelőink előtt, hanem hús-vér emberek, akik nyitottak arra, hogy megismerjék azokat, akik érdeklődnek a norvég erdei cicáink iránt. Amúgy is olyan rohanó, elszigetelt, rideg és magának való világot élünk! Mivel nagy lázadó vagyok, és nehezen állok be bármilyen sorba (tessék, máris elárultam magamról ezt-azt), így az mondom, álljunk mi a másik oldalon! Biztos vagyok benne, hogy Ti, kedves Olvasóink,  egytől-egyig értékes, érdekes, kedves, őszinte és nyílt szívű emberek vagytok!
Álljék itt most egy összefoglaló, aztán szépen sorban a következő bejegyzésekben a személyes bemutatkozókra is sor kerül.

Négyen vagyunk a családban – persze a nők többségben:

  • Szabolcs – aki projektmenedzser, minden webes titkok tudója és készítője (szépséges weblapunkat is ő készítette), ezen felül igazi ezermester, legalább egy ács és egy asztalos veszett el Benne
  • Virág – ez volnék én, akitől a bejegyzéseket olvashatjátok, a tenyésztő, macskabolond, futás, hegy és kávéfüggő
  • Csillag Virág – az egyes számú gyermek, klarinétozó-balettozó művészlélek, fő kiállítási segéderő és angol szótár ezen felül kiscica-felvigyázó
  • Panka – a kettes számú gyermek, főző-sütő-éneklő mosolyfelelős, akire mindig lehet számítani, macskalélek és bundasimogató főmunkatárs

Nala és Csillag Virág <3

A munkából mindenki kiveszi a részét, mert higgyétek el, munka az van bőven! A legnagyobb kérdésekben és irányvonalakban én döntök, természetesen Szabolcs beleegyezésével és hosszú értekezések után, de a felelősség, mint tenyésztőé, az enyém. Minden egyéb csapatmunka, ami nem könnyű, de fontos, és enélkül semmi sem működhetne. Ezúton is köszönöm a szűkebb és tágabb család támogatását és megértését a mi macskás létünk iránt, akárcsak a barátokét, akik rugalmasan alkalmazkodnak a nulla szabadidővel rendelkező életünkhöz. Ölelés Nektek!

Örülnék, ha Ti, Kedves Olvasóink szintén bemutatkoznátok, szeretnénk megismerni Benneteket! Ha van kedvetek, itt is tudtok hozzászólást írni, vagy a Facebook bejegyzésnél – https://www.facebook.com/norvegerdeimacskatenyeszet/ –  írjatok pár sort magatokról. Bármit. Amit fontosnak tartotok.

Jó, hogy itt vagytok! Legyen szép (és hűvös 😀 ) nyaratok!

Virág

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük