Mit csinálnak a Nyolchetesek? Avagy a kis norvég erdeik mindennapjai

Röviden? Felforgatják a lakást és mosolyt csalnak mindenki arcára. Naponta százhússzor hangzik el a Jaaaajjjj de cukiiiiiiiiiiiiiiii!!!! és Nééééééézd milyen édes!!!! vegyülve egy kis Heeejjj, hová viszed a kanalamat? Mit csinálsz a hajgumimmal? Minek neked a zsebkendőm? Áuuuuuuuuuuuu ne rágd szét a lábujjamat! Hééé, ne mássz fel a csupasz lábszáramon!! – és így tovább.

Nala sziesztázik 🙂

Szóval továbbra sem unatkozunk, a Nyolchetesek élete nagyon vidám és mozgalmas. És felfedezős. Hihetetlen mennyire ügyesen mozognak, tulajdonképpen nincs előttük akadály, bárhová fel tudnak menni már a szobában, és őrült nagy rohangálást és bunyót rendeznek, van bőven energia bennük. Nala persze igazi kislány, úgy is viselkedik (tudja ő, hogy toszkán hercegkisasszony lesz nyár végére). Timon és Simba édes kis rosszcsontok, Timon sem marad el nagyon mögöttük, de ő sokszor megfigyel mindent, mérlegel, kicsit szemlélődőbb és nyugisabb természet. Egyelőre. Nagyon sokat erősödtek, igazi masszív kiscicák már, nem félsz, hogy összetöröd, mikor felemeled. Élik a kiscicák vidám és önfeledt életét, vadásznak, játszanak, és persze elfáradnak, és akkor bárhol képesek elaludni.

Rosita Lora kiscicáival 🙂

Nagyon mókás a helyzet, mert a valóságos anyukájuk mellett sokáig Hayley is szívesen istápolta őket, és újabban Rosita is beállt a sorba, így van egy igazi és két pótmamájuk, ami, mondhatjuk nem rossz felállás. A picik imádják, a pótmamák élvezik, a valóságos mama pedig felszabadul időnként a gyerekpesztrálás alól. Micsoda jól működő rendszer, nem igaz? Emellett minden cicánk szívesen látogatja meg a piciket egy kis játék erejéig, vagy csak figyelik őket nagy megelégedettséggel.

Vidáman eszik már a nyers husit, nagyon jó az étvágya az aprónépnek! 🙂 Kilátogatnak a kennelbe is, bár éjjel-nappal nyitva van mellettük egy cicabiztos-macska hálós teraszajtó, ahonnét pont egy hatalmas nyírfa tetejére látnak. Sok madár fordul meg ott, így a friss levegő mellett még moziznak is. 🙂
Így telik a boldog kiscica lét. Nektek is vidám és boldog nyári napokat kívánunk!!! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük