Hogyan fotózzunk kiscicát?

Kedves Olvasóink!

Az első találkozás a fűvel – a fiúk voltak a bátrabbak.

Nos.. igen, ez egy szép történet. Macskát fotózni. Sőt, kismacskát fotózni. Olyan édi-bédik a képeken, mi is örülünk, ha van egy jó végeredmény, de azért tegyük azt hozzá, hogy eddig eljutni, az komoly feladat.
Amíg ugye kicsik, addig nincs akkora gond, csukott szemmel fekszenek (na jó, nem mindig, mert ekkor is frankón kikúsznak már a képből), de amint kicsit nőnek, onnét megkezdődik a kínlódás. Igazából jól is szórakozhatnánk közben, de egy idő után már nem szoktunk. 😀 Persze, végy egy jó gépet, itt kezdődik a dolog… de annak ára van. Nem is kevés, így aztán nálunk valahogy mindig hátrébb sorolódik a csináljunk kertet, csináljunk kerítést, csináljunk kocsibeállót, csináljunk külön gyerekszobát, bontsuk szét az egész házat és így tovább  – folyamatban lévő!!! – projektjeink mögé.

Családi csendélet macskával 😀

Ezért is örülök nagyon, amikor megjelenik nálunk Vanda barátnőm, aki (sok más kiváló kvalitása mellett) fotós, és a szuper gépével hipp-hopp szuper képeket készít nekünk. Persze azért ez sem olyan egyszerű, de ő angyali türelemmel viseli a hülyeségeinket. Mi még csakcsak igyekszünk megfelelni az instrukcióknak, de hogy 4 macska hogy tud egyszerre száz felé elszaladni, na azt én sem értem. 😀 Mindenesetre múlt hétvégén mi nagyon jól szórakoztunk – és elfáradtunk, mire ezek a képek elkészültek.

 

 

Fotózz le egyszerre négy cicát! 😀

A kicsik amúgy roppant édesek voltak. Először jártak kint, először érezték a füvet a kis bársonyos talpuk alatt. Nagyon jó volt nézni, ki hogyan ismerkedik ezzel az új érzéssel, ki mennyire bátor. Ahogy kijöttek a hordozóból emelgették a kis lábukat, mert fura volt nekik ez az új felület. De mint mindent, hamar megszerették ezt is, és igencsak fürgén mozogtak odakint. Azóta nem voltak kint, de hétvégén már látogatást tesznek a kennelben.
Mindenesetre örüljetek, jönnek a szuper képek, és nézzétek meg jól, mert egy darabig mi ilyet biztosan nem tudunk csinálni! 😀 De azért majd igyekszünk… 😉

Jó, hogy itt vagytok, vidám hétvégét Nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük