Lora és a várandósság – avagy lassan, de múlik az idő

Lora cicánk most már igazán kismamának néz ki. Szépen gömbölyödik a pocakja, érezni benne a pici kis életeket, igazán nagy élmény!
Lora nagyon rendes kismama, olyan jól viseli mindig az utolsó pillanatig a várandósságot. Persze sokat pihen, de közben aktív is marad. Lassan már egy kiló felé jár a plusz súly, amit cipel, de így is simán játszik még, szaladgál, főleg, ha a kedvenc játékai kerülnek elő. Kint is ugyanúgy szeret lenni, sőt, az éjszaka nagy részét szereti kint tölteni a kennelben. De az estéink közösek. Ahogy aludni megyünk jön ő is, bebújik közénk, dorombol… annyira édes, teljesen odáig vagyunk érte!!!

Lora – az egyik kedvenc játékával sziesztázik

Most, hogy már bőven túl van a félidőn, kezdjük számolni a napokat. Alig várjuk, hogy újra részesei legyünk a csodának, amit a picik születése jelent. Olyan izgalmas, hogy kiket is rejt a pocak, hányan lesznek, milyen színűek, milyen neműek, milyen kis egyéniségek születnek majd. A cicák – így a norvég erdei macskák sem kivételek – vemhességének ideje 60-70 nap körül van, de legtöbbször a 63-66. nap tájékán jönnek világra a picik. Így nagyjából még 3 hetet kell várnunk. Drukkoljatok nekünk!!! A legutóbb Lora és Dar (horvátországi Don Juan) kölykei fantasztikusan szépek voltak, így nincs okunk kételkedni benne, hogy ezúttal ne így lenne.

Egyelőre különösebb teendő nincs, mint jól tartani Lorát és elhalmozni a szeretetünkkel (ebben nincs hiány! 🙂 ) – később majd a helyét is előkészítjük, de az még várhat.
Köszönjük, hogy velünk vagytok <3

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük