Elengedés és gondolatok

Kedves Olvasóink!

Uno <3

Húú, mit is mondhatnék, annyira intenzív és zsúfolt napokon vagyunk túl. Mindenhogyan, úgy is mint tenyészet és úgy is mint család – már ha ez a kettő nálunk egyáltalán elválasztható egymástól.

Édes Vala már a gazdival alszik együtt <3

Sorra repültek ki az elmúlt héten a Stargate kicsik és Uno, még hárman vannak nálunk péntekig. Hihetetlen sok élmény és minden más köt ehhez a két alomhoz. Annyi mindenben mások – a legnagyobb számú és a legkisebb számú almunk, hiszen a Stargate-ben 8, a Tuscany alomban meg egyszem cica született. Annyi szélsőséget éltünk meg velük, annyi éjszakázást kezdve a várakozás hosszú borzasztóan forró napjain át a szülés utáni aggódásig, és a sok-sok törődésig, míg minden egyenesbe állt. Abban is mások, hogy tovább voltak nálunk, mint eddig bármelyik alom, annyira megismertük-kiismertük és megszerettük őket, hatalmas egyéniségek egytől-egyig. Kis szeretetgombócok.

Édes Daniel a gazdinál! <3

Nem volt könnyű az elválás Tőlük, de annyi kedves, szívet melengető és pozitív gondolat, üzenet jött tőletek a kicsik költözése után, hogy egy év se  volna elég feldolgozni a sok kedvességet amit tőletek, gazdiktól kaptunk és kapunk nap mint nap.
Egyszerűen hihetetlen és csak remélni tudom, hogy rászolgáltunk minderre. Hiszen nem ezért csináljuk, nem az ajándékokért (amiket mind a magunk, mind a cicák nevében köszönünk és természetesen nagyon örültünk nekik!), nem a kedves szavak miatt, hanem meggyőződésből, hogy máshogy nem érdemes. Ilyenkor a kifogyóban lévő tartalékaink újra töltődnek, és nem számítanak az alvás nélkül töltött éjszakák, sem az ivartalanítás alatti totális megőszülés. Az eltört-levert-kiborított-széttépett-megrágott dolgok pedig említésre sem méltóak. Tárgyak. Nem jelentenek sokat.

Bra’tac az új gazdik ágyában <3

A legfontosabb nekünk az, hogy amikor a cica elkerül tőlünk, akkor lássuk azt, hogy boldog és a család is boldog ahová került. Úgy érezzük ez most maximálisan sikerült – eddig – és tényleg mindenkihez annyira illik az a cica akit végül választott és a családja tajga lett. Ez hihetetlenül nagy öröm számunkra! Köszönjük szépen!!
Sok boldog évet együtt a kis norvég erdeikkel! Mindig örülünk a híreknek, beszámolóknak és a képeknek, és persze bármikor várunk Benneteket szeretettel hozzánk. Tervezünk majd tavaszra-nyárra egy Nordic Verden cicagazdi kertiparty-t, ahol mindekivel újra találkozhatunk (bár tudom, hogy sokatokkal találkozunk amúgy is, köszönjük ezúton is a kedves meghívásokat, örömmel megyünk!!) és Ti is találkozhattok, beszélgethettek és vidáman tölthetjük együtt az időt.

Jack és kis barátja, Timon <3

De addig még sok a dolgunk, fel kell nevelnünk és útjára kell engednünk a csodás Norwegian Towns és Love Actually almokat. Szép feladat, szeretjük!

Ölelés Nektek, jó hogy itt vagytok!

Legyen vidám az ősz vége, jön a tél, hideg – de szerintem mindenkit vár otthon már egy-két kis simogatásra és játékra, törődésre éhes norvég erdei – így még a tél is gyorsabban telik.

Virág

Ps. És persze köszönet a családnak a háttérmunkáért, nélkülük nem működne semmi! <3

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük