Egy kiállítás margójára

Kedves Olvasóim!

Szeretnék mégegyszer köszönetet mondani Nektek, akik eljöttetek és meglátogattatok minket a Felis Hungarica legutóbbi macskakiállításán. Annyian voltatok, hogy többek nem is jutottak közel hozzánk – szerencsére lesz még erre alkalom, a következő budapesti kiállítás november 30-december 1-jén lesz ugyanazon helyszínen. Majd figyeljétek a Facebook oldalunkat, ott közzé fogjuk tenni a pontos tudnivalókat az eseménnyel kapcsolatban, és majd azt is, hogy melyik cicákkal megyünk arra a kiállításra.

Az első kiállítás – nagyon jól vették az akadályokat

Elnézést kérek azoktól, akikkel nem tudtam végül beszélgetni, megismerkedni – sajnos ez a két nap nem olyan sok, és mivel csak ketten voltunk a 4 cicára nagyon úsztunk a teendőkkel. Ettől még végtelenül örültünk, hogy ennyi gazdink eljött és osztozott az örömünkben, amikor Kiana cicánk megnyerte – mindkét napon – a Best in Show-t a 4-7 hónapos kategóriában.

Kianával a kupa átvétele után

Viva is csak egy hajszállal csúszott le erről – ki tudja, legközelebb bármi megtörténhet. Nagyon sikeres hétvégét zártunk, hiszen bár Teu nem szereti a kiállításokat, de mostantól champion címmel büszkélkedhet!

Teu felkészítése bírálathoz – köszönjük a képet Alaxai Éva

Nayeli első napon excelent 1, a másodikon pedig Vivával egy csoportban, tehát ellenfélként excelent 2 minősítést kapott.

Nayelivel bírálat előtt – köszönjük a képet Alaxai Évának

Viva első nap sajnos rossz színcsoportba került, de másnap már Best in Variety lett, és szintén nominálta a bírónő a Best in Show-ba. Amúgy a svéd bírónővel nagyon jót beszélgettünk, és sokat mesélt a svéd tenyészetek cicáiról, illetve az ottani amber cicákról. Nagyon érdekes eszmecsere volt.

Viva bírálat előtt – köszönjük a képet Alaxai Évának

A gazdijaink igazi kis csapatot alkotnak, és lassan jobban ismerik egymást, mint mi őket. 😀 És ez fantasztikus… mindig jó találkozni és beszélgetni azokkal, akiket valamilyen közös érdeklődés, szenvedély köt össze – ez esetben ennek tárgya sok szép Nordic Verden norvég erdei macska. Kisebbek-nagyobbak, fiúk-lányok, ilyen-olyan színűek – de mind egytől-egyig csodálatosak – akárcsak a gazdáik. Nagyon büszkék vagyunk a gazdijaikra, hiszen ezt a brandet, amit a Nordic Verden jelent, nem csak magunknak – főleg nem magunknak! – hanem nekik köszönhetjük. Nélkülük nem volna értelme a mindennapos órákig tartó takarításoknak, az éjszakázásoknak , a kicsikkel való sok hetes foglalkozásnak és törődésnek, a fotózásoknak, a képek szerkesztésének, a kajarendelésnek és az almolásoknak – és még sorolhatnánk napestig. Köszönjük szépen!

Gazdikkal a színfalak mögött

És köszönjük azoknak is, akik még nem gazdik, vagy talán sosem lesznek azok, de lelkes követőink, like-olják, kommentelik a posztokat, olvassák a blogot, figyelik a honlapot, eljönnek a kiállításokra, kérdeznek, örülnek, lelkesek, aranyosak, kedvesek – hírét viszik ennek a fantasztikus fajtának, ami a norvég erdei.

Viva és Nayeli – köszönjük a képet Alaxai Évának

Egyik kedves gazdi ötlete volt, hogy szeretnének ők is Nordic Verdenes pólót, mert szívesen jönnének abban a kiállításokra, vagy akár a Nordic Verden kertipartikra. Amikor írtam erről a Facebook oldalunkon többen is nagyon lelkesek voltak, így a következő napokban (ahogy az időnk engedi) a grafikusunkkal közösen kigondolunk néhány variációt ezekre a pólókra, és akkor majd Ti jól megszavazzátok, hogy melyik is tetszik a legjobban, amit aztán mindenki a kénye-kedve szerinti méretben meg tud vásárolni. Igyekszünk úgy kivitelezni, hogy a következő kiállításon már ne csak lelkesedésben, hanem egyenpólóban is megmutatkozzon a Nordic Verden Fan Club. 🙂

Kiana a serlegekkel

Az idei évünk úgy alakul, hogy valószínűleg már nem lesznek kiscicák – vagy ha mégis, akkor nagyon nagy szerencsével december vége felé – de ezt még nem tudjuk. Néhány vörös kisfiúnk várja még az álomgazdit (ha a lánykáim hajlandók lesznek tőlük megválni, mert totálisan beléjük vannak zúgva. Látva a fantasztikus természetüket, masszív-erős lényüket és végtelen kíváncsiságukat, vagy ahogy az ölünkben dorombolnak – ezt meg is értem).  Szóval ha valaki vágyna egy vörös, vagy vörös fehér szépségre fantasztikus természettel megáldva (mármint a macska – de ha a gazdi is olyan, annak örülünk :D), akkor kivételesen soron kívül juthat hozzá – szóval fel a kezekkel!

Szépséges Dobra <3

A sok-sok lánycicára váróknak pedig drukkolunk, hogy a következő almokban megszülessen az álomcicájuk. 🙂

Nos, hirtelen ennyi felőlünk. Adósak vagyunk még az amber szín bemutatásával, és a norvégiai utunk videóblogjaival – de ami késik, az ugye –  eljön. A hétvégén kiállításon leszünk külföldön, drukkoljatok, utána pedig a picikkel kapcsolatos teendőkkel (oltások, ivartalanítások, gazdi látogatások, költözések) leszünk elfoglalva néhány hétig, de igyekszünk pótolni az elmaradásokat.

Krka <3

Remélem élvezitek az őszt, mert mi nagyon, a cicák egyenesen imádják, ahogyan majd remélhetőleg a közelgő hideget és telet is fogják. Én biztosan.

Ölelésem Nektek!

Virág

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük