Új vlog – és ami mögötte van

Kedves Olvasóink, Nézőink, Követőink, Drukkereink és Ellendrukkereink, avagy Ti ott mind a másik oldalon!

Köszönjük szépen először is a sok kedves visszajelzést, amit mindenféle felületen keresztül kaptunk Tőletek a vlogok készítése kapcsán. You are the best!!!! <3

Örülünk neki, és jól esik, hiszen egy-egy ilyen vlog elkészítése több napos munka – mindkettőnké – tehát fontos nekünk, hogy tetsszen nektek és legyen értelme egyáltalán ezzel foglalkozni, időt-energiát szánni rá. Az biztos, hogy mi örömmel készítettük, még akkor is, ha éjszakába nyúlóan ültünk emiatt a gép mellett, akkor is, ha nem csak nézegelődünk valahol és jól érezzük magunkat, de kamerázunk is, fotót készítünk és így tovább.

Norvég erdei macskával az élet

Szabi elmaradhatatlan társa a munkában Hayley, a kedvenc cicája <3

Szeretjük a vlogokat, de csak akkor fogunk vele foglalkozni tartósan, ha Ti is szeretitek, hiszen ahhoz túl sok energiabefektetés, hogy csak úgy elfoglaltságként űzzük, mivel a nap 20 órájában időhiánnyal küzdünk – a maradék négyben pedig alszunk. De nem mindig. 😀
Szeretnénk, ha látnátok azt, mi minden áll egy tenyészt mögött, hogy lehet így élni, mennyi minden történik és milyen sok feladatot és örömöt és sikert – néha nehézséget és bánatot is – ad a tenyésztés. Szeretnénk, ha minket, mint embert is látnátok, ezért is engedünk be Benneteket ilyen közelségben az életünkbe, tehát sok személyes tartalmú és témájú vlog várható, és viszonylag kevés „oktató” jellegű. Persze ha bármilyen témajavaslatotok van, azt szívesen fogadjuk és megígérjük, őszintén fogunk róla beszélni.

Én – és az utam. The best life ever!

Az őszinteség nekünk nagyon fontos. Úgy láttok minket – amilyenek vagyunk – smink nélkül, hosszú út után fáradtan, vidáman, de néha kétségek között és így tovább. A házunkat, az udvarunkat úgy -a hogy éppen állunk vele, vagy ahogyan éppen a napi teendőkben benne vagyunk. Így élünk, ezek vagyunk mi – és folyamatosan dolgozunk azon, hogy jobbak legyünk, hogy mégszebb környezetet teremtsünk (mi magunk már nem szépülünk, de ez sem baj :D). Nem akarjuk elhitetni egy idealizált világ illúzióját. Sok szerepet fog kapni az, ami nekem fontos: a napi szintű kapcsolatom az állataimmal és az imádott hegyemmel, erdőmmel-mezőmmel, hiszen minden mozdulat és lépés amit velük és ott teszek, ezerszer térül meg. Nem pénzben. Békében. Nyugalomban. Derűben. Mosolyban. Jó szóban. Ölelésben. Bársonyos mancsok érintésében.

Aki nap mint nap inspirál: Masek. My love.

Köszönjük, hogy velünk vagytok ezen az úton! Örülünk, ha visszajelzést kapunk – a Facebookon, itt, a YouTube csatornánkon, messengeren, emailen és szóban.

Legutóbbi 2 vlogunk itt látható:

Ha tetszik, nyomjatok a feliratkozás gombra – akkor kaptok értesítéseket, ha új vlogot töltünk fel. A következő már egy ízig-vérig tavaszi vlog lesz – mondjuk részemről el is értük azt a hőfokot, aminél már nyáron sem szeretnék többet… 😀 De lesz… tudom… készülök lélekben. De legfőképpen a baby boom-ra! És próbálok előre aludni – bár eddig nem megy. Még két hét van az első szülésig, szóval van még időm. Lassan megkezdjük majd a visszaszámlálást az első apróságok érkezéséig.

Csodás tavaszi napokat Nektek! Jó, hogy itt vagytok!
Ölelésünk,

Virág & Co

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük