Lora – szerelem első látásra

Ez az első blogbejegyzés, amelyben az olvasó máris fontos dolgok tudója lehet, úgymint  létezik-e szerelem első látásra, és hogy milyen életbe vágó dolgok történhetnek egy hip-hop verseny alatt.

Lora 1 hetes - és már szerelem

Lora 1 hetes – és már szerelem

Aki szereti a cicákat, főként a hosszú szőrűeket, szinte kizárt, hogy ne lenne odáig egy norvég erdei kiscicától. Meglátja az ember a halom szőrös kis gombolyagot és máris elveszett, azt sem tudja melyiket válassza, legszívesebben az összeset hazavinné. Mondanám, hogy mi is így voltunk az első norvég erdeinél, Loránál, de nem. Tény, hogy a többi kis szőrös gombóc is valami csoda volt, de az első képen az első pillanatban tudtam, hogy nekem Lora kell. Csakis ő. Nem tudom, hogy éreztetek-e már így, és ha igen, teljesült-e a vágyatok, de azt hiszem, az ilyen kapcsolatok tényleg egy életre szólnak.

Már nagyon vártam a tenyésztő visszajelzését, s amikor szólt a telefonom, az az okos, s óvatosan – hiszen éppen a lányom első táncversenyén ültem a nézőtéren – rápillantottam milyen email érkezett, azt sem tudtam miért izguljak jobban, a gyerek szereplése, vagy a levél tartalma miatt.

Lora 4 hetes <3

Lora 4 hetes <3

Végül aztán tökéletes happy end-del zárult a nap: dobogós helyezés az első hip-hop versenyen, és egy igen, a vágyott, már imádott, első látásra szerelem kiscicára.

Lorával való kapcsolatom azóta is ilyen – két test, egy lélek. Hiszem, és tudom, hogy az emberek nagyon mély kapcsolatot hozhatnak létre az állataikkal, esetenként mélyebbet, mint más embertársaikkal, hiszen itt más a kommunikáció, sokkal nagyobb szerepe van a megérzéseknek, a nonverbális és intuitív kommunikációnak. Akinek van állata, tudja miről beszélek, akinek nincs, annak pedig csak javasolni tudom, hogy legyen!

Úgy illik tehát, hogy ez az első bejegyzés Loráról szóljon, hiszen ő tenyészetünk első cicája. Ami viszont biztos, hogy sok szó esik majd még róla itt…

Lora 13 és fél hetes. Elegáns leányzó <3

Lora 13 és fél hetes. Elegáns leányzó <3

Lora 7 hónaposan nálunk

Lora 7 hónaposan nálunk

/Köszönet a képekért Lora tenyésztőjének, Héger Krisztának./

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük