Nati és Tomi szülinapi partija

Sziasztooook!

Azt tudjátok – mert már meséltünk róla -, hogy nagyon jó kapcsolatot ápolunk a cicagazdikkal idehaza és külföldön egyaránt. Tulajdonképpen ha lenne hang a telefonomon, akkor mást sem csinálna, mint csipogna egész nap (de nincs :D), mert se szeri se száma a kedves üzenetnek, képnek, sztorinak amiket folyamatosan küldtök nekünk. Nagyon örülünk ennek, és nagyon büszkék vagyunk minden egyes cicára és gazdira. Nagyon fontosak nekünk ezek a visszajelzések, hiszen innét tudjuk, hogy jó úton járunk, hiszen boldog gazdik és boldog cicák vesznek körül minket és ez fantasztikus!!! Nagyon sokan hívnak minket látogatóba – sokszor már akkor is, amikor még nincs is náluk a kis norvég erdei, amikor meg már a gazdinál van és szépen nő, no akkor meg főleg. Mi – ahogy időnk engedi – örömmel teszünk eleget ezeknek a látogatásoknak, jó újra személyesen is találkozni és megnézni mekkorát nőtt, hogy változott a nálunk felcseperedett apróság.
Nemrég viszont olyan eseményre voltunk hivatalosak, amire még soha – egy első éves születésnapra!
Nati és Tomi (HU*Nordic Verden Natalie & HU*Nordic Verden Collin Frissell a Love actually alomból) gazdái úgy gondolták, hogy nem csak szűk családi körben ünneplik meg a két szépséges norvég erdei macskájuk első születésnapját, hanem minket a tenyésztőiket is meghívnak, hogy velük ünnepeljünk, örüljünk! Nagy örömmel tettünk eleget ennek a kedves meghívásnak.
Csak délután tudtunk indulni, mert aznap végig cicalátogatók voltak (ami szintén szuper volt). Gabiék csodás terített asztallal, feldíszített terasszal, nagy szeretettel (mint mindig),  és két csodaszép egyévessel fogadtak minket. Volt ott minden, ami szem s szájnak ingere! Nem győztük csodálni a két szépséget és hallgatni a sok kedves, vidám és vicces történetet róluk! Természetesen torta is volt  – embernek és cicáknak egyaránt – és ajándékozás. Annyira édesek a cicák, mindennek úgy tudnak örülni – akárcsak a gyerekek! Más kérdés, hogy ugyanolyan örömmel fordulnak a jutifalatos zacskó letépett bontócsíkja mint a szebbnél szebb játékok felé 😀 De hát a cicák már csak ilyenek! 😀 Nati és Tomi hatalmas és gyönyörű norvég erdei macskává cseperedtek az elmúlt egy év alatt, két külön személyiség, két külön világ  – órákig lehetne róluk mesélni! Csodálatos otthonuk van és hatalmas szeretetben élnek, amiért nem tudunk elég hálásak lenni!

Köszönjük szépen a vendéglátást, a sok finom enni és innivalót, a jó társaságot – de leginkább azt, hogy Nati és Tomi ilyen szuper helyen, ilyen szerető családban élhetnek!

Ölelés Nektek!!!
Virág

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük