Kiállításon a kölykökkel Budapesten…

Jenny első kiállításán Budapesten 6 hónaposan.

Jenny első kiállításán Budapesten 6 hónaposan.

Idén új helyszín, ezúttal az AsiaCenter adott otthont a Felis Hungarica által szervezett budapesti kiállításnak. A több, mint 300 különböző fajtát felvonultató rendezvény több okból is érdekes volt számunka. Egyrészt, mert még soha nem jártunk az AsiaCenterben, másrészt, mert ez volt kis csapatunk első megmérettetése idén. Masek volt az egyetlen rutinos versenyzőnk, Rosita, Jenny, Jaime és James (Külön köszönet Sári Zsófinak – James gazdijának -, hogy elhozta őt is a kiállításra.) most mutatkozott meg először a FIFE bírák és a közönség előtt.

Az első emeleten, a megszokottól eltérő módon, kissé labirintus szerűen berendezett kiállítótér (általában négyzet, vagy téglalap alakban állítják össze a szervezők a ketreceket, melyeket aztán körbejárhatnak a látogatók) egyaránt ideális volt a kiállítók és a látogatók számára. Lehetőséget nyújtott a barangolásra, ám ha valakinek kedve támadt beszélgetni vagy jobban megismeri valamelyik fajtát, akkor is kényelmesen, nyugodt körülmények közt megtehette azt.

Norvég erdei macskáink jól érzeték magunkat és mindkét napon kiváló minősítéseket kaptak. Az eseményről készült fotóink megtekinthetők a Galériában, az eredmények pedig a főoldalunkon, illetve cicáink kiállítási oldalain.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük